Minnesota-mallilla PäihdekuntoUTUS KOUVOLA – KOTKA

Et ole yksin – anna meidän auttaa. Tervetuloa infotilaisuuksiimme myös Kouvolassa ja Kotkassa. Tulevat tilaisuudet löydät Ajankohtaista-sivultamme.

Maivita on yksityinen päihdekuntoutus- ja hoitokeskus, joka sijaitsee Lammin Mainiemessä. Tarjoamme yksilöllistä apua päihderiippuvuuden, peliriippuvuuden ja läheisriippuvuuden hoitoon. Meillä jokaisella hoitotyötä tekevällä on omakohtainen tarinamme riippuvuuksista sekä toipumiskokemuksista. Nyt haluamme auttaa sinua saman palvelun kautta, josta saimme itse avun toipumiseemme. Otat vain ensimmäisen askeleen, me autamme siitä eteenpäin.

 

Minnesota-hoito toipumisen tukena

Maivitassa hoidamme päihde-, peli- ja läheisriippuvuutta tunnetun ja arvostetun Minnesota-mallin avulla. Minnesota-hoito perustuu ennen kaikkea näkemykseen siitä, että päihderiippuvaisilla itsellään sekä heidän rinnallaan elävillä henkilöillä on paras tietämys sairaudesta. Omakohtaisten kokemuksiemme kautta voimme auttaa sinua ja läheisiäsi toipumisen tielle.

Minnesota-malli tarjoaa avoimen, rehellisen, rakastavan ja turvallisen ilmapiirin, jossa matka kohti toipumista käynnistyy. Mallin perustana on kokonaisvaltainen ihmiskäsitys: päihteiden käyttö vaikuttaa niin fyysiseen, psyykkiseen, henkiseen kuin sosiaaliseen elämään monin eri tavoin. Siksi onkin tärkeää nähdä ihminen kokonaisuutena.

Ensiaskeleet kohti uudenlaista elämää

Jokainen polku on erilainen, jokainen kokemus on yksilöllinen. Hoitoon tulemisen taustalla voi olla monta syytä: alkoholiongelma tai alkoholismi, peliongelma, läheisriippuvuus tai esimerkiksi aikaisempi päihdehoito, joka ei ole johtanut toipumiseen.

Riippuvuus on sairaus, eikä se ole kenenkään vika. Me haluamme auttaa ja tukea sinua toipumisen tiellä, vapautumaan sairaudesta. Elämä ilman päihderiippuvuutta, peliongelmia ja läheisriippuvuuden taakkaa on mahdollista. Jokainen voi toipua – kunhan otat vain ensimmäisen askeleen, me autamme siitä eteenpäin.

Miten voin tulla hoitoon?

Hoidon aloittaminen on järjestetty sinulle mahdollisimman helpoksi. Varmista hoitopaikka soittamalla numeroon 0400 315 069. Tarvittaessa voimme noutaa sinut esimerkiksi lähimmältä rautatieasemalta. Lisätietoa hoidon aloittamisesta löydät Hoitoon tulo –sivultamme.

Tule mukaan infotilaisuuteen

Päihdekuntoutus- ja hoitokeskus Maivita järjestää infotilaisuuksia Kouvolassa, Kotkassa sekä muilla paikkakunnille ympäri Etelä-Suomen. Tilaisuuksissa käsitellään niin päihderiippuvuuden, peliriippuvuuden kuin läheisriippuvuuden hoitoa ja niihin liittyviä kysymyksiä – millaisia sairauksia ne ovat ja miten niitä tulisi lähestyä ja hoitaa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Lisätietoa tapahtumista löydät Ajankohtaista-sivulta.

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

3 + 13 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti