PÄIHDEKUNTOUTUS PÄIJÄT-HÄME

– Päihdekuntoutus Minnesota-hoitomallilla Lahdessa

Me olemme Maivita, yksityinen hoitokeskus Lammin Mainiemessä, joka sijaitsee 45 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Hoidamme riippuvuutta arvostetulla Minnesota-mallilla. Me ajattelemme, että jokaisella on
mahdollisuus toipua. Alkoholismi on krooninen, hoitamattomana kuolemaan johtava sairaus. Et ole syyllinen sairastumiseesi, mutta vastuu toipumisesta on sinulla.

Mihin päihdekuntoutus perustuu ja miten hoidamme?

Minnesota-malli perustuu riippuvaisen oman sairauden ja sen kielteisten seurauksien ymmärtämiseen ja tämän myötä halun tuomisen päihteettömään elämään. Hoitokokonaisuus sisältää lääkärintarkastukset, hallitun
päihteiden ulosajon sekä terveelliseen elämään tarvittavan tiedon antamisen. Ylläpidetty, noin 28-42 vuorokautta kestävä hoitojakso sisältää myös läheisviikonlopun, jatkohoidon vertaisryhmissä 11 kuukauden ajan
sekä lisävierailut Maivitassa. Vertaisryhmillä ja lisävierailulla varmistetaan, että hoitotyö ja päihteettömyys jatkuu myös perushoitojakson jälkeen. Meistä on tärkeää ottaa myös läheiset mukaan prosessiin. Läheisviikonlopun aikana läheiset saavat myös tukea ja mahdollisuuden käsitellä omaa toipumistaan.

Tutustu myös muihin palveluihimme:

 • Läheisriippuvuuden hoito
  Hoidossa tutustumme omaan menneisyyteen ja yritämme löytää sieltä yhteyttä tämän hetkiseen elämääsi. Lue
  lisää läheisriippuvuuden hoidosta.
 • Peliriippuvuuden hoito
  Hoidossa pyritään siihen, että riippuvainen ymmärtää riippuvuuden seuraukset ja peliriippuvuuden
  toiminnallisena riippuvuutena, sekä uskoo ja ottaa vastuun toipumisesta. Lue lisää peliriippuvuuden hoidosta.
 • Hoitoonohjaus koulutus työyhteisöille
  Autamme työyhteisöjä puuttumaan riippuvuusongelmiin paremmin, lue lisää.

Ota yhteyttä

Jos etsit päihdekuntoutusta Lahden seudulla, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa meille luottamuksella numeroon 0400 315 069. Saat meihin helposti yhteyden myös WhatsApp viestillä. Siitä miten tulla hoitoon, voit lukea lisää tästä.

Pidämme hoitolaitoksella infon päihderiippuvuudesta joka perjantai klo 17.30 alkaen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Toivomme, että ilmoitat tulostasi soittaen tai vaikka tekstiviestillä numeroon 0400-315069.

Muutokset ovat mahdollisia. Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

1 + 3 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti