Maivitan vanha kivinen päärakennus.

​MINNESOTAMALLINEN PÄIHDEKUNTOUTUS KUNNILLE

Maivita Oy (Y-tunnus 2886027-2) on yksityinen päihde- ja peliriippuvuuksiin erikoistunut minnesotahoitoa tuottava kuntoutuslaitos. Maivitalla on aluehallintoviraston lupa yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen ja Maivita on myös Kelan hyväksymä päihdehuollon kuntoutuslaitos. Maivitan asiakkaalla on mahdollisuus saada Kelan myöntämää kuntoutusrahaa.

ASIAKKAAKSI VOI HAKEUTUA

  • alkoholiriippuvainen
  • huumeriippuvainen
  • lääkeriippuvainen tai sekakäyttäjä
  • peliriippuvainen
  • läheisriippuvainen

MAIVITAAN VOI TULLA

  • itsemaksavana
  • kunnan maksusitoumuksella
  • lastensuojelun kautta
  • työnantajan lähettämänä
  • työterveyshuollon ohjaamana

Asiakas joka tulee kunnan maksusitoumuksella ja tarvitsee kuntoutusrahaa kuntoutuksen ajalta, hän tarvitsee kuntoutuspäätöksen, löytyy osoitteesta: KELA kuntoutuspäätös

Hoitoon tuleminen Maivitaan ei vaadi erillistä lähetettä vaan pelkkä puhelinsoitto riittää. Hoitoon voi tulla milloin vain. myös ympärivuorokautisesti. Tarvittaessa voimme noutaa asiakkaan Hämeenlinnan tai Lahden linja-auto tai juna-asemalta.

HOIDON RAKENNE LYHYESTI:

Maivitan tuottama ympärivuorokautisen peli- ja päihdekuntoutus, ns. perushoitojakso kestää 4 – 6 viikkoa. Tämän jälkeen on 11 kk kestävä ryhmämuotoinen jatkohoito, joka toteutetaan kerran viikossa. Jatkohoitopaikkoja on useilla paikkakunnilla.

Asiakas voi vierailla hoitolaitoksella tarpeen mukaan ja osallistua laitoksen toimintaan myös perushoitojakson jälkeen. Vierailusta ei veloiteta erikseen. Vierailun edellytyksenä on päihteettömyys.

Asiakaan läheiset osallistuvat asiakkaan hoitokokonaisuteen ns. läheisviikonloppuun, jonka jälkeen myös läheisillä on oikeus osallistua jatkohoitoryhmään.

Lisätietoja Minnesotahoidosta löydät sivuiltamme.

HOIDON KUSTANNUKSET

Hoitokokonaisuuden hinta on 7350 €.

Asiakasmaksuosuus 37,50 /vrk

Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti laskutamme koko hoitohinnan maksusitoumuksen antajalta, sisältäen myös asiakasmaksuosuuden. Kunta laskuttaa asiakasta hänen maksuosuudesta.

Hoidon aikana toivomme vähintään yhden palaverin asiakkaan ja hänen sosiaali- tai päihdetyöntekijänsä kanssa. Palaverit voimme pitää täällä Maivitassa tai etäyhteydellä esim. Teamsin kautta.

Tarvittaessa voimme olla mukana jo ennen hoitoontuloa yhteisessä palaverissa, jossa keskustellaan hoitoon tulosta sekä siitä minkälaista hoito Maivitassa on.

Ajan palaveriin voit varata Orvokilta p. 0400 315 069 tai Harrilta harri (a) maivita.fi.

Toivomme yhteydenottoasi p. 0400 315 069

Viikko-ohjelmamme näet täältä

Omavalvontasuunnitelma löytyy täältä

Asiakaskuntiamme ovat mm: Akaa, Hämeenlinna, Ikaalinen, Janakkala, Kotka, Lempäälä, Sipoo, Kainuu sote (palveluntuottaja), Kymsote (palveluntuottaja).

Mitä on päihderiippuvuus?

Kuinka päihderiippuvuus ilmenee?

Toipuminen päihderiippuvuudesta

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

11 + 10 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti