MAIVITA | PÄIHDEHOITOA SINULLE JA LÄHEISILLESI

 

Hoitomme perustuu henkilökunnan omaan toipumiskokemukseen, ammatilliseen osaamiseen ja vertaistukeen. Työtämme ohjaavat avoimuus, rehellisyys, yhteistyö ja asiakkaan kunnioitus. Olemme aikanaan hakeneet apua ongelmiimme monenlaisista paikoista tuloksetta. Löysimme kuitenkin lopulta toimivan hoidon, joka auttoi meidät toipumisen tielle. 

Kotoisa hoitokeskuksemme sijaitsee idyllisessä ja luonnonläheisessä maisemassa Lammin Mainiemessä. Paikalla on pitkä historia aina 1800-luvun lopulta lähtien. 1980-luvulta lähtien paikalla on toiminut Kuntayhtymän päihdehoito aina vuoteen 2014 asti. Meillä on kunnia saada jatkaa paikan tärkeää työtä ja perinteitä uudella tavalla, arvostettuun Minnesota-malliin perustuen. Tarjoamme päihdehoitoon vaihtoehdon, jonka tavoitteena on päihteetön elämä. Tässä meitä auttavat omakohtaiset kokemukset siitä, mitä on käyttää pakonomaisesti päihdettä ja kuinka se vaikuttaa omaan ja läheisten elämään.

TIIMIMME

Toiminnastamme ja hoitotyöstämme vastaavilla henkilöillä on takanaan omakohtainen toipumiskokemus, vuosien työkokemus ja ammattitaito päihde- ja läheistyöstä.

Tämän lisäksi muilla työntekijöillämme on käynnissä ammatillinen koulutus päihdetyöhön ja halua kehittyä päihdetyössä omaa toipumiskokemusta unohtamatta.

 

Harri Nyman
Vastaava päihdeohjaaja
p. 040 689 5429 harri(a)maivita.fi

 

Orvokki Seppelin
Läheisohjaaja
p. 041 366 3621
orvokki(a)maivita.fi

 

 

Veli-Pekka Järvinen
Päihdeohjaaja
vp(a)maivita.fi

 

Jani Savolainen
Vastaava sairaanhoitaja
p. 044 241 1422

 

 

Kim Alenius
Toimitusjohtaja
p. 050 913 9551
kim(a)maivita.fi

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

12 + 10 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti