MAIVITA | PÄIHDEHOITOA SINULLE JA LÄHEISILLESI

 

Hoitomme perustuu henkilökunnan omaan toipumiskokemukseen, ammatilliseen osaamiseen ja vertaistukeen. Työtämme ohjaavat avoimuus, rehellisyys, yhteistyö ja asiakkaan kunnioitus. Olemme aikanaan hakeneet apua ongelmiimme monenlaisista paikoista tuloksetta. Löysimme kuitenkin lopulta toimivan hoidon, joka auttoi meidät toipumisen tielle. 

Kotoisa hoitokeskuksemme sijaitsee idyllisessä ja luonnonläheisessä maisemassa Lammin Mainiemessä. Paikalla on pitkä historia aina 1800-luvun lopulta lähtien. 1980-luvulta lähtien paikalla on toiminut Kuntayhtymän päihdehoito aina vuoteen 2014 asti. Meillä on kunnia saada jatkaa paikan tärkeää työtä ja perinteitä uudella tavalla, arvostettuun Minnesota-malliin perustuen. Tarjoamme päihdehoitoon vaihtoehdon, jonka tavoitteena on päihteetön elämä. Tässä meitä auttavat omakohtaiset kokemukset siitä, mitä on käyttää pakonomaisesti päihdettä ja kuinka se vaikuttaa omaan ja läheisten elämään.

TIIMIMME

Henkilökunnallamme on kaikilla omakohtainen toipumiskokemus päihde-, peli- tai läheisriippuvuudesta. Tämän lisäksi kaikilla on ammatillinen koulutus sekä vuosien työkokemus päihde- tai läheistyöstä.

 

Harri Nyman
Vastaava päihdeohjaaja,
Hallituksen puheenjohtaja
p. 040 689 5429 harri(a)maivita.fi

 

Kim Alenius
Hallituksen jäsen
p. 050 913 9551
kim(a)maivita.fi

 

 

 

Anna Niiranen

Sosionomi

Palveluiden vastuuhenkilö

Mikko Hartman

Mikko Hartman

Päihdeohjaaja

Orvokki Seppelin

Orvokki Seppelin

Läheisohjaaja

Minna Karhu

Minna Karhu

Läheisohjaaja

Miika Laitsaari

Päihdeohjaaja

Marjo Talvensaari

Marjo Talvensaari

Sosionomi

Suvi Vasama

Suvi Vasama

Päihdetyöntekijä

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

11 + 13 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti