LÄHEISRIIPPUVUUDEN HOITO

Läheishoito on sinulle, joka elät haasteellisessa suhteessa tai tunnet menneisyytesi kokemuksien vaikuttavan haitallisesti nykyhetkeen.

Läheisten hoito-ohjelma sisältää elämänkaarityöskentelyä, jonka tarkoituksena on auttaa sinua tutustumaan aikuisena lapsuuteesi ja löytämään sieltä juontuvia juuria tämän hetken elämääsi. Elämänkaarityöskentely antaa mahdollisuuden vapautua ikävistä kokemuksistasi ja auttaa löytämään omat sisäiset voimavarasi. Olethan selvinnyt jo näinkin pitkälle! Selviytyjän rooli ei kuitenkaan ole halutessasi lopullinen määränpää, vaan elämä kutsuu sinua elämään.

Vaikka menneisyys auttaa ymmärtämään nykyhetkeä, on tärkeää että tulevaisuudessa löydät tilalle uusia taitoja sekä käyttäytymiseen että tunteiden käsittelyyn. Autamme sinua solmukohdissasi ja yhdessä löydämme sinulle sopivan tavan elää mielekästä elämää.

LÄHEISHOIDOSSA:

  • tunnistamme läheisriippuvuuden
  • teemme terapeuttisen sukupuun
  • kerromme elämäntarinamme
  • irrottaudumme menneestä
  • katse toipumiseen, tähän hetkeen, tulevaisuuteen

Läheishoito toteutetaan Minnesota-mallilla, jossa hoito perustuu henkilökunnan omaan toipumiskokemukseen, ammatilliseen terapiaosaamiseen sekä vertaistukeen.

Maivitan läheishoito alkaa joka toinen perjantai (parittomat viikot). Hoidon ensimmäinen intensiivijakso kestää 9 vuorokautta. Tämän jälkeen kerran kuukaudessa kolme eri teemoilla olevaa viikonloppua. Tämän lisäksi vähintään kuuden kuukauden jatkohoito kerran viikossa.

Ilmoittautumiset p. 0400 315 069

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

10 + 12 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti