RIIPPUVUUSHOITO JA TOIMINNALLISET RIIPPUVUUDET

Meillä hoidetaan päihderiippuvuutta, läheisriippuvuutta, sekä peliriippuvuutta. Hoidon jälkeenkään et jää yksin, jatkohoitomme luo edellytykset muuttamaan elämäsi pysyvästi.

PÄIHDERIIPPUVUUS ON SAIRAUS

Päihderiippuvuus on primääri (alkuperäinen), krooninen (parantumaton) ja hoitamattomana ennenaikaiseen kuolemaan johtava sairaus, jolla on ICD-10 tautiluokituksen mukainen diagnoosi. Päihderiippuvuudesta voi toipua. Lisää infoa kohdasta päihderiippuvuus.

LÄHEISRIIPPUVUUS

Läheisriippuvuus kuvaa ilmiötä, jossa henkilö on pakonomaisen riippuvainen muista ihmisistä ja asioista. Lisää infoa kohdasta läheisriippuvuus.

PELIRIIPPUVUUS

Toiminnallinen riippuvuus, kuten peliriippuvuus, voi kehittyä toimintoihin, joista henkilö saa välitöntä tyydytystä. Lisää infoa kohdasta peliriippuvuus.

OTA MEIHIN YHTEYS, PÄIHDETERAPEUTTIMME OVAT SINUA VARTEN.

Voit myös soittaa meille mieltäsi askarruttavasta asiasta numeroon 0400 315 069, vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja neuvomme tarvittaessa kuinka toimia.

Yhteistyökumppaneina toimivat mm:

Liikaako.com/Harri Nyman: www.liikaako.com

Oikeahetki Ky/Riitta Koivula: www.oikeahetki.fi

Tmi Jouni Lehto/Jouni Lehto: www.jounilehto.fi

Palveluihimme kuuluvat myös hoitoonohjaus sekä puheeksiottokoulutus päihderiippuvaisen saamiseksi hoitoon. Lisätietoa edellämainituista antaa Harri Nyman, puh. 040 689 5429

YHTEYSTIEDOT

Soita meille numeroon 0400 315 069 niin keskustellaan tilanteestasi tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Meihin saat yhteyden myös WhatsApp viestillä. Ota yhteyttä rohkeasti ja anna meidän auttaa. Voit jättää viestin myös anonyyminä.

JÄTÄ VIESTI

6 + 12 =

Share This
× Lähetä WhatsApp viesti